TEHNOPREST 2001 - Viziune, Valori si Misiune

Nu suntem doar un prestator de servicii, ci suntem un partener de incredere pe care va puteti baza in fiecare moment.



Viziune

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim un partener de incredere, stabil, puternic si profitabil, un partener care livreaza servicii profesionale in mod eficient. TEHNOPREST 2001 si-a insusit toate acestea, transformandu-le in modul propriu de abordare si relationare cu clientii.

Valori

Angajatii nostri sunt cei care dau valoare companiei si au un rol esential in cadrul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre. Pentru noi, calitatea, motivarea si performanta sunt principalii factori pentru atingerea succesului.

Principalele valori, ce se afla la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale sunt: competenta profesionala, integritatea, flexibilitatea, obiectivitatea si satisfacerea solicitarilor clientilor nostri.

Misiune

Oferim o gama completa de servicii de cea mai buna calitate. Ne bazam pe increderea clientilor, incredere castigata de-a lungul timpului, prin intelegerea nevoilor lor, prin calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate.

Principalul nostru scop este acela de a ne imbunatati si a ne perfectiona, pentru a veni in intampinarea nevoilor si a intereselor clientului.